Ga naar onze Twitter pagina.Custom Offroad
Tel: +31-(0)619208230
Email: info@customoffroad.eu

 

Wil je graag de grenzen van je 4x4 en je eigen kunnen verleggen, wil je graag je terrein inzicht en voertuig controle vergroten. Dan is deelname aan challenge wedstrijden een uitstekend hulpmiddel, hier leer je op een praktische manier met materiaal en kennis om te gaan.

Je rijdt (nagenoeg) iedere wedstrijd op een ander terrein, met allen hun eigen eigenschappen en de proeven zijn dus ook zeer divers waardoor je ook een goede gevarieerde kennis en ervaring opbouwt van de verschillende omstandigheden. Je kan kijken en leren van andere teams die voor of na jou dezelfde proef moeten rijden, en uiteraard kun je ook dingen vragen of bespreken met andere meer ervaren deelnemers.

De sfeer is altijd gemoedelijk en gezellig, de organisatie doet er alles aan om een mooie uitdagende wedstrijd neer te zetten zonder het veiligheids aspect uit het oog te verliezen. Bij voldoende animo bestaat er de mogelijkheid voor een aparte klasse voor minder ervaren teams of auto’s die technisch minder aan boord hebben. Zodoende is het voor nieuwkomelingen in de challenge wereld ook leuker om deel te nemen en eventueel jaar na jaar door te groeien met je wagen en je ervaring.

Het is dus niet perse noodzakelijk dat je een fully loaded terreinwagen hebt met 3 lieren, 2 sperren, grote banden enz. Juist om deelname voor de minder geprepareerde wagens of minder ervaren rijders de instapdrempel laag te krijgen, wil de organisatie vd Warrior Challenge en uiteraard Custom Offroad zorgen dat het interresanter en makkelijker wordt voor nieuwe deelnemers om deel te nemen.

Daarom heeft Custom Offroad nu een speciale actie voor nieuwkomers, ervaren of onervaren maakt niets uit. Als je nog niet deelneemt aan deze Challenge kun je jezelf nu via Custom Offroad opgeven om voor een jaar mee te doen.

Je krijg nu €50,- per auto korting op het inschrijfgeld. Normaal kost een jaardeelname €500,- per auto, hiervoor krijg je 6 mooie gevarieerde wedstrijden, waarvan 1 wedstrijd een weekend in Bertrix is. Als je je aanmeld bij Custom Offroad via info@customoffroad.eu dan betaal je nu dus voor een heel jaar €450,- per auto.


Deelname is mogelijk als team van 2 wagens, of individueel met 1 wagen.  Uiteraard is het ook mogelijk om deel te nemen aan maar 1 of enkele wedstrijden,  hiervoor geldt geen speciale kortingsactie.

Ga voor meer informatie over de challenge naar www.4x4offroadchallengesport.nl hier kan je alle (voorlopige) wedstijd data zien, en alle ins en outs over het (technisch) reglement en de klasseringen nalezen.

Heb je nog vragen of wil je inschrijven dan kunt je contact met ons opnemen.