CUSTOM BUILD

Iets bouwen wat nog niet bestaat, slechts in uw en ons hoofd. Dat doen we met passie en zijn we trots op; Custom Build Offroads

OFFICIAL DEALER

Als official dealer van verschillende merken zoals Trail-Gear, Warrior, Radflo, Roofer, ARB en nog vele anderen, hebben wij veel te bieden. Bekijk ook eens onze online shop.

INTERESSE IN EEN CUSTOM OFFROAD??


MAAK EEN AFSPRAAK

 

Like What You see?
BEZOEK ONZE SHOP

 


BUILD TO RESIST

Experience turned in skills

Een Custom Build doe je niet zomaar, daar heb je skills voor nodig!

Custom Offroad, heeft die skills. Al zeggen we het zelf, uitgaande van de ervaringen en de feedback die wij hebben mogen ontvangen van klanten. Custom Offroad levert hetgeen u wenst, hetgeen u in gedachten heeft maken wij en MEER…….

10px
Construction work
98%
20px
Custom Build
99%
20px
Products
92%

Klant Feedback

Bij Custom Off-road al meerder bestellingen gedaan van trail-gear producten, waaronder rock assault asbuizen, knuckles en hydro steering. Ard van Custom Offroad is een fijn persoon om mee zaken te doen. Hij is zeer behulpzaam en vriendelijk over telefoon en mail, en heeft veel kennis van zaken met bijvoorbeeld montage tips, of welke aankoop je beter wel of niet kan doen. Ik ga vast en zaker nog vaker spul via Custom Offroad bestellen. Bedankt Ard!

Niels Wijnia

Zomaar even 5 punten om aan te geven hoe tevreden ik ben over Custom OffroadGoed advies; Kwaliteit; Betrouwbaar; Behulpzaam; Zeer veel ervaring

Sjoerd Verbraken

Custom Offroad!
Een bedrijf met een hart en een ziel voor de klant. De klant die zich thuis voelt, gehoord voelt en die krijgt wat hij wil cq nodig heeft in plaats van dat wat men het liefste wil verkopen.
Ik kom al een tijdje bij Ard over de vloer en krijg steeds wat ik wil. En dat wat ik nodig heb. De ervaring van Ard zorgt ervoor dat hij een top advies kan geven. Maar hij durft ook te zeggen wat overkill is. Als Overlander heb ik een andere kijk op het rijden met een 4×4 als iemand die een pay and play park bezoekt. Ard kan en wil meegaan in deze kijk.

Robert Keim

Dragonriders Travel
*****
A 5-star rating for Custom Offroad

David McBrierley

*****

Rob Waasdorp

Monteur MT Gassystemen
Ard van Custom Offroad heeft mijn Suzuki Jimny omgetoverd tot een echte terreinwagen. Ard heeft gedegen kennis van zaken, en praktische ideeën en creatieve oplossingen aangedragen en deze tot in de details uitgevoerd. Tijdens het proces ben ik voortdurend op de hoogte gehouden (met foto’s) over de voortgang van de verbouwing. Het resultaat is boven verwachting.

M. de Boer

Den Haag
Ik ben Bjorn van Kasteren en de trotse eigenaar van een mooie aangepaste Suzuki Samurai.
Deze Samurai heb ik gebouwd en aangepast om wedstrijden mee te gaan rijden. Samen met veel en goed advies met wijze tips van Custom Offroad is dit aardig gelukt al zeg ik het zelf. Onder tussen hebben we een leuke Samurai op Toyota assen met 35″ banden en een veer weg van 110 cm.
Verder Krijg je bij Custom Offroad goed advies en ze weten waarover ze praten.
Al met al ben ik zeer tevreden over het advies en service wat ik heb gekregen bij Custom Offroad.
TOPZAAK.

Bjorn van Kasteren

Owner Suzuki Samurai
40px

Neem contact met ons op
SHOUT OUT NAAR CUSTOM OFFROAD

 

40px

Official Dealer van 

40px