ABOUT US

HOW WE WORK


aboutus2

From Mild to Wild…….

Dat geldt ook voor ons, begonnen met een bijna standaard wagen en door de jaren heen naar …”Wild”

Beginnen we niet allemaal zo? En willen we niet steeds iets beter, hoger of veiliger. Custom Offroad heeft die fases ook allemaal doorlopen en daarom weten we als geen ander hoe dit gaat. Vaak is dit ook een proces van jaren waarbij de klanten wensen en het budget bepalend zijn. We zullen u dan ook altijd adviseren met een blik naar de toekomst zodat gedane investeringen niet in de prullenbak hoeven. Hiervoor is heel veel kennis en ervaring nodig die wij graag met u delen.

Custom Offroad kan deze ervaring natuurlijk ook inzetten voor totale projecten waarbij vanaf het begin een volledig voertuig wordt gebouwd.

Het is aan u………….

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

CUSTOM WORX

Custom Offroad maakt en levert oplossingen gericht op de wensen van de klant. Om dit te kunnen realiseren worden onderdelen en/of accessoires gemaakt die “custom made” zijn. Dat betekend dat elke klant eenuniek product krijgt, speciaal bestemd voor zijn of haar auto. De projecten die Custom Offroadverwezenlijkt zijn erg uiteenlopend, het kan gaan om (lier)bumpers, sidebars en rolkooien maar bijvoorbeeld ook om completeveersystemen, buizenchassis enz. In overleg is alles mogelijk.

Het kan voorkomen dat klanten een product willen wat al bestaat, ook dat is geen probleem, Custom Offroad levert namelijk ook kant en klare producten. Maar ook een combinatie van custom made producten en bestaande producten is mogelijk, afhankelijk van de wensen van de klant. Custom worx betekend dus niet alleen nieuw bedachte en ontwikkelde producten maar ook bestaande producten, zolang deze maar aansluiten op het idee en het ontwerp van het project.

Voorbeelden van Custom made projecten:Het kan voorkomen dat een klant een nieuw veersysteem wil maar wel met een flex die meer is dan gemiddeld. Om dat te kunnen realiseren zijn bijvoorbeeld airshocks of coilovers nodig. Echter, om deze te kunnen monteren, moeten de assen van de auto opgehangen worden met reactiestangen. Daardoor moeten de airshocks en coilovers bevestigd worden aan speciaal ontwikkelde bevestigingen aan de bovenzijde welke zich vlak onder de motorkap bevinden. In dit geval word door Custom Offroad dus een veersysteem ontwikkeld, speciaal voor de desbetreffende auto, en deze wordt aangevuld met bestaande producten van gerenomeerde fabrikanten, die perfect op het custom made veersysteem aansluiten.

Het kan ook voorkomen dat men bijvoorbeeld een lierbumper wil die nergens te koop is. Custom Offroadkan deze bumper zelf maken, precies naar de wensen die de klant eraan stelt en op de manier zoals de klant deze in gedachte heeft. Er bestaat in dat geval ook de mogelijkheid om in de bumper een lier te bevestigen, dit zijn bestaande lieren die dan besteld worden bij een van de leveranciers van Custom Offroad.

Custom Offroad is niet alleen bestemd voor de 4×4 sport maar kan ook ingezet worden door andere takken binnen de offroad-wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rallysport, autocross of autospeedway, ook zij zijn bij Custom Offroad aan het goede adres.


aboutus1

NEEM OOK EENS EEN KIJKJE IN ONZE SHOP